Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kreatief groen

Kreatief Groen is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van private- en bedrijfstuinen. Onze totaalprojecten zijn een mix van vakmanschap en creativiteit, met focus op kwaliteit en vernieuwende hedendaagse projecten.

Met meer dan 20 jaar ervaring geloven we in unieke concepten die perfect aansluiten op jouw dromen. Maatwerk staat centraal. We streven naar esthetiek, hand in hand met functionele perfectie. Zo voldoen we niet alleen aan jouw verwachtingen, we overtreffen ze!

Waarom wij

Onze troeven

1. Renderbeelden

Een droomtuin is meer dan een tuin, het is een totaalbeleving. Om je project al vanaf het eerste ontwerp zo realistisch mogelijk te maken, presenteren we het geheel in 3D. Zo krijg jij een duidelijk beeld van je toekomstige tuin en kan je ons meteen feedback bezorgen. Ons doel is pas bereikt als het eindresultaat naadloos aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

2. Totaalprojecten, van a tot z

Bij het aanleggen van een tuin komt meer kijken dan alleen beplanting. Al gedacht aan een sfeervol terras, verkwikkende (zwem)vijver, pittoreske wandelpaden, stijlvol bijgebouw, praktische carport, luxueus poolhouse of functionele tuinberging? Wij bieden een totaalpakket en voorzien alles van a tot z, van het allereerste ontwerp tot zorgeloos genieten van het eindresultaat. 

3. Wij doen ook onderhoud

Na aanleg komt onderhoud. Om je tuin het hele jaar door in topconditie te houden, doe je een beroep op onze groenexperts. Van regelmatig snoeien, het controleren van de gezondheid van je planten tot zorgvuldig bemesten of winterklaar maken, voor elk type onderhoud staan we paraat. Zo haal je elk seizoen het maximale uit je tuin. 

"Kreatief Groen heeft ons verrast met een uitstekende tuinaanleg. Het uitgekiende plan dat ze ontwikkelden, hield perfect rekening met onze wensen."
Familie Lecluyse
Izegem, september 2020

Vrijblijvende offerte?

Nood aan een ontwerp, aanleg of onderhoud van je tuin? Vraag vrijblijvend een offerte aan & ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.